aбразиви

Диск за рязане

абразивен диск за шлайфане

Диск за шлайфане

камбана

Камбана

Абразивни дискове - За Унифлекс

„Абразив България” ЕООД

се специализира с производството на високоскоростни армирани и неармирани абразивни инструменти с органична свръзка под търговска марка UNIFLEX. Продуктовото портфолио включва над 100 различни абразивни дискове и други, които варират в размери от Ф 115мм. до Ф 300мм. и дебелини от Т=0.8мм до Т=10мм. Нашите продукти отговарят на последните европейски изисквания за безопасност, определени чрез стандарт EN 12 413 издаден от CEN.

Всички абразивни дискове с марката Uniflex намират широко приложение в металургията, кораборемонтната дейност, обработката на различни неметални материали, металообработването, строителството и други.

абразивни дискове Ние държим да поддържаме директни контакти с нашите клиенти, като обръщаме специално внимание на тяхната удовлетвореност на най-високо ниво. В духа на това сътрудничество ние постоянно внедряваме иновационни технологии, с помощта на които упражняваме контрол на производствения процес – в особено чувствителни сектори, като например: бакелитизацията и контрол на техническите параметри на изделията.

Абразивните материали, които влагаме в нашите продукти са изцяло внос от компании лидери в абразивната индустрия. Ние сме наясно, че от контрола на всички параметри зависи качеството на абразивните продукти, които определят оптималните свойства и перфектната надеждност, която клиентите ни очакват.

От получаването на поръчката до доставката на готовата продукция, всичко се контролира от специална производствена програма в съответствие с нашата концепция за качество.

Нашите приоритети относно качеството са :

- висока режеща способностдискове
- добра издръжливост
- еластичност (при странично натоварване)
- хладен разрез без образуване на пушек

Режещите инструменти UNIFLEX притежават висока режеща способност комбинирана с добра износоустойчивост, което гарантира добро съотношение цена-качество.

Специално подбраните армиращи влакна и свързващи вещества гарантират най-високи нива на безопасност и сигурност.

Оптималните режещи възможности и минимално допустимите отклонения по размер позволяват рязане без вибрации и осигуряват минимално натоварване на машините.

Като работим с нашите клиенти на лична основа ние предлагаме най-добрите инструменти за техните специфични изисквания.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПИТВАНИЯ!!!
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ТЕХНИЧЕСКО И ТЪРГОВСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО (ПАРТНЬОРСТВО)!

Abrasiv Bulgaria LTD.

Berkovitsa, Poruchik Grozdanov 24

t: +359-953-88179
f: +359-953-88255