Абразивни дискове - Абразивни дискове за шлайфане
диск за шлайфане

Метал - Soft

диск за шлайфане

Метал - Standart

диск за шлайфане

Метал - Extra

диск за шлайфане

Неметал

диск за шлайфане

Метал - Inox Alu

Абразивни дискове за шлайфане

Форма 27 абразивни дискове са много популярна група с общо предназначение и специализирани абразивни
инструменти, предназначени за грубо шлифоване на различни материали. Всички абразивни дискове от този тип се използват широко в строителството, корабостроенето, метал, леярна, инженерингова дейност, химически и други индустрии, както и в по-малки цехове. Най-често шлифоването се извършват под ъгъл 35°, но е допустимо шлифоване между 20-90°, когато това се изисква от спецификата на работата.

В зависимост от приложението ние предлагаме широка гама от абразивни инструменти форма 27, които са разделени на пет основни категории качество:

STANDART

Основна категория, с общо предназначение :

- тези абразивни дискове са предназначени за шлайфащи операции на стомана, чугун, лята стомана, материали с големи повърхности и със значителени обеми шлайфане.
- тези абразивни дискове се характеризират със среден клас твърдост, като по този начин могат да се използват за агресивни операции при шлифоване и може да бъдат използвани за шлайфане на твърди материали.
- в особени случаи, когато стандартните версии са неприложими, ние може да предостави мека версия наречена Soft.

абразивни дискове за шлайфанеSOFT

- специализирани абразивни дискове, предназначени за шлайфане на стомана, чугун, лята стомана.
- препоръчваме този клас при положение, че при работа със стандартната версия има склонност към прегряване на обработваните повърхности, както и затъпяване на инструмента с частици от материала, който се обработва.
- те се характеризират с много добър индекс за възможност за отстраняване на много по-големи количества материал за единица време.

EXTRA

- тези дискове са предназначени за шлайфане на стомана, чугун, лята стомана детайли с тесни, остри повърхности, където работната повърхността на абразивния диск е обект на агресивно противодействие на детайла и по този начин причиняват преждевременно износване.
- характеризират се с по-висока твърдост от стандартните версии и по-дълъг живот
- при висок процент на отстраняване причинява локално прегряване в работната област, което води до "Натоварване" на инструмента. В този случай производителят препоръчва да се използва "Standart".

INOX, Alu

Тези дискове са предназначени за шлифоване на неръждаема стомана и киселино-устойчиви стомани. Те са в състояние да изпълнява така наречените "супер" шлайфане. Успешно се използва за легирани стомани и в строителството.
Тези дискове са предназначени за шлифоване на цветни метали като алуминий, мед, месинг.

NON METAL

Тези дискове са предназначени за шлайфане на бетон, армиран бетон, мозайка, естествени и изкуствени камъни, керамика, както и твърд чугун.

Abrasiv Bulgaria LTD.

Berkovitsa, Poruchik Grozdanov 24

t: +359-953-88179
f: +359-953-88255